Raw vegan taart bodems


Bodem 1:
Dit is de bodem die ik ook gebruik in het recept voor de vegan cheesecake.

Benodigdheden:140 gr rauwe amandelen (minimaal 3 uur geweekt)
20gr geraspte kokos
8 medjoul dadels (ontpit)
35 gr kokos bloesem suiker
2-4 eetl cacao poeder
Snufje zout
65 gr rauwe walnoten

Maal eerst de noten fijn in een keukenmachine. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en maal tot dat je een geheel hebt.
Druk je bodem nu in een met bakpapier bekleedde bakblik van 18-24 cm (Afhankelijk van hoe dik je je bodem en “cheese” laagje wilt hebben).


Bodem 2:

Benodigdheden:
140 gr rauwe amandelen
65 gr rauwe hazelnoten
5 medjoul dadels (ontpit)
45gr cacao boter gesmolten 
Snufje zout

Maal de noten fijn, voeg de dadels en zout toe en schenk de cacaoboter al mixend bij het noten-dadel mengsel. Druk in je met bakpapier beklede (spring)vorm en zet weg in de vriezer terwijl je je vulling maakt.

Reacties